Medlemslogin Opret profil

Foreløbigt Vinterprogram 2020/2021

 
Vi arbejder i øjeblikket på at lave et spændende vintersæsonprogram 2020/2021, så vi igen fra uge 37 kan tilbyde et spændende vinterprogram. I år har vi flere nyheder i programmet på både børne- og voksensiden, f.eks. Kidsvolley, Rytmepiger 13-17 år og Funktionel Fitness.
Vintersæsonen starter mandag den 7. september og varer indtil og med uge 12. Enkelte hold starte før, se mere i programmet.
 
Husk at september er gratis prøvemåned i G94, og at du kan gå på alle de hold du vil for det dyreste holds pris medmindre andet fremgår af holdet (når der åbnes op for det). Bemærk at det normalt ikke er nødvendigt at tilmelde sig på forhånd på holdene, dog undtaget hold med maks. begrænsninger på  
Du kan allerede nu tilmelde dig ventelisten på vores to udtagede springhold Spring Team I og Spring Team II, hvilket gøres HER. Du kan først tilmelde dig disse to hold når du er udtaget på holdet.
 
Indtil vi bliver helt færdige, kan du se det foreløbige vinterprogram, ved at trykke HER. (opdateret den 30/7-20)
 
Bemærk, vi forbeholder os ret til at lave rettelser indtil det endelige program er klar i midten af august måned. Vi åbner op for tilmeldingen og holdbeskrivelserne når det endelige program er færdigt samt når vi kender de opdaterede retningslinjer indenfor gymnastikområdet.
 
 
 
Vi glæder os til at se Dig!  

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner