Medlemslogin Opret profil

Foreløbigt Vinterprogram 2020/2021

 
Vi arbejder i øjeblikket på at lave et spændende vintersæsonprogram 2020/2021, så vi igen fra uge 37 kan tilbyde et spændende vinterprogram. I år har vi flere nyheder i programmet på både børne- og voksensiden, f.eks. Kidsvolley, Rytmepiger 13-17 år og Funktionel Fitness.
Vintersæsonen starter mandag den 7. september og varer indtil og med uge 12. Enkelte hold starte før/senere, se mere i programmet.
 
I år er alt anderledes i forhold til det vi plejer. Normalt har vi gratis prøvemåned i september, men det er desværre ikke muligt i år. I år bliver der krav om at man skal tilmelde sig på forhånd pga. covid-19 retningslinjerne. Til gengæld kan man få sit fulde kontingent refunderet, hvis det/de hold man har tilmeldt sig ikke var noget alligevel indtil og med den 30/9-2020, hvis man kontakter vores kasserer (dog undt. holdnr. 107 & 115).
Du kan allerede nu tilmelde dig ventelisten på vores to udtagede springhold Spring Team I og Spring Team II, hvilket gøres HER. Du kan først tilmelde dig disse to hold når du er udtaget på holdet.
 
Indtil vi bliver helt færdige, kan du se det foreløbige vinterprogram, ved at trykke HER. (opdateret den 17/8-20)
 
Bemærk, vi forbeholder os ret til at lave rettelser indtil det endelige program er klar. Vi åbner op for tilmeldingen og holdbeskrivelserne når det endelige program er færdigt samt når vi kender de opdaterede retningslinjer fra kommunen af.
 
 
 
Vi glæder os til at se Dig!  

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner