Medlemslogin Opret profil


Vintersæson 2023/2024

- sæsonstart i uge 36 -


 
I år har vi hele 50 vinterhold, som du kan gå på, og det gør vores program til det største og bredeste i hele kommunen. Vi kan kun udbyde så mange hold, fordi vi har så mange frivillige, engageret og dygtige instruktører, hvilket vi sætter stor pris på. 
Denne vinter byder vi på både velkendte og helt nye hold f.eks. Forældre/Barn 2-4 år, Spring/Rytme 1.-3. kl. og .

  • Du kan se alle vores hold HER
  • Du kan se alle holdbeskrivelserne samt tilmelde dig HER
  

Kontingent: 


Priser
Se priserne på de enkelte hold i programmet. Når du har betalt for det dyreste hold du vil gå på, kan du uden merbetaling gå på alle de hold du vil.
 
Forhåndstilmelding
Når du har tilmeldt dig på et eller flere hold, og hvis du ikke ønsker at gå på holdet/holdene alligevel, flytter vi dig gerne over på et andet hold, du hellere vil gå på (gælder hele sæsonen). Du kan også få tilbagebetalt hele kontingentet, hvis du kontakter kassereren inden 30. september eller inden tredje træning.
 
Vi gør opmærksom på at hjemmesiden kun tager imod Dankort, Visa-Dankort og Mastercard.
Kontakt Jan for brug af Mobilepay eller Helle for brug af bankoverførsel. 
 
Kontakt næstformanden:
Jan Nielsen
Mobil : 2443 4122
E-mail: hejjan@outlook.dk
 
Kontakt kassereren:
Helle Madsen
Mobil : 5121 4863 (efter klokken 16.00)
E-mail: helleg94@post.cybercity.dk
 

Sådan tilmelder du dig: 

Hvis det er første gang du går i G94:
Er det første gang du tilmelder dig et hold hos G94, skal du gøre følgende:
Oppe i højre hjørne står der LOG IND, den klikker du på  og trykker på OPRET PROFIL. Her indtaster du f.eks. telefonnummer, adresse, alder med mere. 
Det er meget vigtigt at den profil du oprettet, er til den der skal gå på holdet. F.eks. hvis det er et barn, der skal gå på et børnehold, så er det barnets oplysninger der skal tastes f.eks. navn, alder og om vi må tage billeder af dig/barnet. Dog helst en af forældrenes telefonnummerer. Der er desuden mulighed for, under samme oprettelse, at oprette profiler for flere familiemedlemmer, hvilket du bliver spurgt om nederst i oprettelsen.
 
Nu går du ind i VINTERSÆSON (øverste bjælke) og derefter HOLDTILMELDING og finder det hold Du gerne vil gå på. Når Du har fundet holdet, trykker du på TILMELD/LÆS MERE - (1) og derefter TILMELD. Står der 0 i parentesen, er holdet fyldt op, og du kan derfor kun skrive dig på ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig det dyreste hold først, og derefter tage et hold ad gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når Du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
 
Hvis du har gået i G94 tidligere:
Har du gået i foreningen før, skal du LOG IND i øverste højre hjørne og indtaste brugernavn og adgangskode.
Hvis ikke du kan huske din logind informationer, går du ind under LOG IND i øverste højre hjørne og trykker GLEMT PASSWORD. Der vil du blive bedt om at skrive den mailadresse, som profilen er tilknyttet, og Du vil inden for kort tid modtage en mail med logind information. Har du fået en ny mailadresse, så kontakt Jan Nielsen på hejjan@outlook.dk.

Hvis et nyt familiemedlem også ønsker at gå i foreningen, kan du logind på din egen profil, derefter trykke i BRUGERMENU (i øverste højre hjørne), og gå ind i MIN PROFIL, hvor du kan tilføje et familiemedlem. Dette gør at du kun skal huske et brugernavn/password, og at du kan tilmelde alle profiler uden at skal logge ud og ind hele tiden
 
Nu går du ind i VINTERSÆSON (øverste bjælke) og derefter HOLDTILMELDING og finder det hold Du gerne vil gå på. Når Du har fundet holdet, trykker du på TILMELD/LÆS MERE - (1) og derefter TILMELD. Står der 0 i parentesen, er holdet fyldt op, og du kan derfor kun skrive dig på ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tage det dyreste hold først og derefter tage et hold af gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når Du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
 

Spørgsmål?  

Har Du nogen spørgsmål vedrørende tilmelding, så kontakt næstformanden eller kassereren. Se kontaktinfo HER 

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner