Medlemslogin Opret profil

Velkommen på vores hjemmeside 

Sommersæson 24

Sommersæsonen er i fuld gang, og du er mere end velkommen til at komme og prøve et eller flere af vores sommerhold (hold 201, 202, 204, 218, 222 & 223 er fyldt). Du har to prøvegange inden du skal tilmelde dig. Se alle vores 26 sommerhold HER. Sommersæsonen varer frem til og med uge 26 - enkelte hold slutter tidligere.
Vi håber at se både nye og tidligere gymnaster til endnu en fantastisk sommersæson!


Om G94 

Foreningen startede tilbage i 1994, deraf navnet G94, med en gruppe instruktører, som godt kunne tænke sig at danne en ny gymnastikforening. Foreningen startede med omkring 20 hold og et par hundrede gymnaster. 
Foreningen har vokset meget igennem tiden, og i dag er G94 Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
Foreningen er som en del af dens DNA en levende forening, hvor der er plads til alle.
 
Vi glæder os til at se Dig!


Vil du være frivillig i G94?

Kunne du tænke dig at være frivillig i G94, som f.eks. instruktør, hjælpeinstruktør eller hjælpe til diverse aktiviteter, som vi laver i gymnastikforeningen, så tag endelig fat i Jan på hejjan@outlook.dk eller 2443 4122, og hør nærmere om mulighederne. Vi kan nemlig altid bruge en ekstra hånd i foreningen, hvor der er plads til alle   


Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen


Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner