Medlemslogin Opret profil

Sommersæsonen 2024

 -Sæsonstart mandag den 1. april-
 
I år har vi hele 26 sommerhold, som du kan gå på, og det gør vores program til det største og bredeste i hele kommunen. Dette skyldes at mange af vores dygtige frivillige instruktører ikke kan undvære gymnastikken helt til september måned.
Dette forår/sommer byder på primært velkendte hold indenfor Spring, Jumping Fitness, Yoga med meget mere 
 
Der er hold for både store og små, og du kan se hele programmet ved at trykke HER (hold 201, 202, 204, 218, 222 & 223 er fyldt).  
 

Priser
Se priserne på de enkelte hold i programmet. Når du har betalt for det dyreste hold, du vil gå på, kan du uden merbetaling gå på alle de hold du vil.
 
Forhåndstilmelding
Når du har tilmeldt dig på et eller flere hold, og hvis du ikke ønsker at gå på holdet/holdene alligevel, flytter vi dig gerne over på et andet hold, du hellere vil gå på (gælder hele sæsonen). Du kan også få tilbagebetalt hele kontingentet, hvis du kontakter kassereren inden tredje træning.
Vi gør opmærksom på at hjemmesiden kun tager imod Dankort, Visa-Dankort og Mastercard.
Kontakt Jan for brug af Mobilepay eller Helle for brug af bankoverførsel.

Kontakt næstformanden:
Jan Nielsen
Mobil : 2443 4122
E-mail: hejjan@outlook.dk
 
Kontakt kassereren:
Helle Madsen
Mobil : 5121 4863 (efter klokken 16.00)
E-mail: helleg94@post.cybercity.dk

 
 
 

Sådan tilmelder du dig

 
Hvis det er første gang:
Er det første gang du tilmelder dig et hold hos G94, skal du gøre følgende:
Oppe i højre hjørne står der LOGIN, den klikker du på og trykker på OPRET PROFIL og indtaster f.eks. telefonnummer, adresse, alder med mere.
Det er meget vigtigt at den profil du opretter, er til den der skal gå på holdet. F.eks. hvis det er et barn, der skal gå på et børnehold, så er det barnets oplysninger, der skal tastes f.eks. navn og alder. Dog helst en af forældrenes telefonnumre. Der er desuden mulighed for under oprettelsen af profilen, at oprette flere profiler på samme tid, hvis der er flere familiemedlemmer, der skal gå i foreningen. Dette bliver du spurgt om nederst i oprettelsen.
 
Derefter går du ind i SOMMERSÆSON (øverste bjælke) og finder det hold du vil gå på. Når du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan skrive dig på ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig det dyreste hold først, og derefter tage et hold af gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
 
 
Har du før gået i G94:
Har du gået i foreningen før, skal du login i øverste højre hjørne og indtaste brugernavn og adgangskode.
Hvis ikke du kan huske din login informationer, går du ind under LOGIN i øverste højre hjørne og trykker GLEMT PASSWORD. Der vil du blive bedt om at skrive din mailadresse, og du vil inden for kort tid modtage en mail med login information. Har du fået en ny mailadresse, så kontakt Jan Nielsen på hejjan@outlook.dk.
Hvis et nyt familiemedlem også ønsker at gå i foreningen, kan du login på din egen profil, derefter trykke i BRUGERMENU (i øverste højre hjørne), og gå ind i MIN PROFIL, hvor du vil kunne tilføje et familiemedlem. Dette gør at du kun skal huske et brugernavn/password, og at du kan tilmelde alle profiler uden at skal logge ud og ind hele tiden
 

Derefter går du ind i SOMMERSÆSON (øverste bjælke) og finder det hold du vil gå på. Når du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan skrive dig på ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig det dyreste hold først, og derefter tage et hold af gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.

 
 
Har Du nogen spørgsmål vedrørende tilmelding, så kontakt vores Kasserer

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner