Medlemslogin Opret profil

Velkommen på vores hjemmeside 

Sommerferieaktiviteter

Vi laver igen i år en masse spændende sommerferieaktiviteter igennem Fredericia Kommunens FerieSjov, og du kan se alle de tilbud som G94 står for HER 

Vi glæder os til at se Dig i sommerferien  

Sæson 2021/2022

Vi er i fuld gang med at planlægge vintersæsonen 2021/2022, og du kan godt glæde dig! Vi kommer til at tilbyde mere end 45 hold til den kommende sæson, hvor alt lige fra Kidsvolley, Rytmepiger, Weekendspring, Jumping Fitness, Mix Max Q+25 med meget mere kommer på programmet  I øjeblikket kan du se vores Foreløbige program lige HER. Det endelige program er færdigt i midten af august måned, og herefter vil man kunne tilmelde sig samt se holdbeskrivelserne for alle vores mange hold.

 

Om G94 

Foreningen startede tilbage i 1994, deraf navnet G94, med en gruppe instruktører som godt kunne tænke sig at danne en ny gymnastikforening. Foreningen startede med omkring 20 hold og et par hundrede gymnaster.
Foreningen har vokset meget igennem tiden og i dag er G94 Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
Foreningen er som en del af dens DNA en levende forening, hvor der er plads til til alle.
 
Vi glæder os til at se Dig!
 
 
Bemærk vi tager kun imod dankort/visa-dankort her på hjemmesiden, ønskes anden betalingsmulighed, se mere HER.
 
 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner