Medlemslogin Opret profil

Info
Springmixet 6.-9. kl. - Vestbyen (Torsdag)
Ullerup Bæk Skolen afd. Skjoldborgsvej 25 - Drengesalen
Torsdag kl. 19.45 - 20.45
 
Velkommen til Spring, Hygge & Fællesskab
 
Vi er endnu engang klar til at byde alle fantastiske gymnaster fra 6.-9. kl. velkommen til Fredericias hyggeligste hold, nu både tirsdag, onsdag og torsdag! (holdnr. 15, 18 & 21) Holdet er både for helt nye gymnaster og gymnaster der har gået til spring i kortere eller længere tid.
 
Vi skal i denne sæson arbejde med Vejrmøller, Salto, Kraftspring, Araberflik, Kraftsalto, Skruer, Saltomølle mm, alt efter hvad man kan og har lyst til at arbejde med
På dette hold får du mulighed for, og lov til, at afprøve dine idéer af, samt være dig selv. Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold og medbestemmelse til f.eks. at lave kageordning, hygge/morgen/aften ekstratræninger med meget mere! Desuden tror vi på at vi i fællesskab bliver bedre så det ikke kun er os trænere der lære jer gymnaster noget, men i skal i lige så høj grad give gode råd til hinanden, så i alle bliver bedre
 
Når vi når frem mod foråret satser vi på at komme til mellem 3 og 4 opvisninger i og omkring Fredericia, hvor alle 3 hold bliver slået sammen til et stort opvisningshold. Op til opvisningen vil der komme en egenbetaling for opvisningstøj på omkring 250-300 kr., som er valgfrit om man vil købe. Opvisningstøjet er det samme på alle tre hold og man kan gå på to eller alle tre hold for kun et kontingents pris.
 
Så join det fantastiske fællesskab vi har i denne aldersgruppe
 
Husk dette er ikke et talenthold, men et hold med plads til alle!
 
 
På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner