Medlemslogin Opret profil

Info
Hit Fit Dance - Teens 7. kl. og op
Kirstinebjergskolen afd. Indre Ringvej 175 - Skansehallen
Torsdag kl. 17.45 - 19.15
 
Den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med!

En Hit Fit Dance time er for alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at deltage i en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle allerede ved den første undervisningsgang.
Bemærk det er det tidligere Gymdanceteam der står bag holdet.
 
GLÆD DIG!
 
 
 
Op til opvisningen kan der købes opvisningstøj til 150-300 kr.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner