Medlemslogin Opret profil

Info
Teenmix 6. kl. og op
Onsdag kl. 19.40 - 20.50
12/4-10/5 på Gymnasiet - Nørrebrogade 88
17/5-21/6 i Kirstinebjerghallen - Havepladsvej 175

Velkommen til spring, hygge og fællesskab    
Endnu engang står vi klar til at byde jer fantastiske gymnaster velkomne til Teenmix +6. kl. 
Er du klar til at blive udfordret i forskellige spring på lige dit niveau, og lærer nogle lækre rytmiske serier, så er det her holdet du skal gå på. Holdet er både for nye, som mere øvede gymnaster og vi bestræber os på at alle kan yde deres bedste. Fællesskab, samarbejde og pladsen til at kunne være sig selv, er en stor del af gymnastikken, for at vi alle kan udvikle os og blive bedre. Du kan forvente en helt masse hygge, men også seriøs træning, som forbereder den undervisning, som du kan se frem til i vintersæsonen 23/24. Vi står klar med noget lækkert rytmiske indslag, som bygger på et lidt højre niveau end på normale springhold. Det kræver ikke at man kan noget særligt i forvejen, men at man kommer med et smil på læben og det gode humør!  

Husk, dette er ikke et talenthold, men et hold med plads til alle!   

På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner