Medlemslogin Opret profil

Jubilæumssæsonen 2019/2020

-Sæsonstart Mandag den 2. September-
  
 
I år har vi over 40 vinterhold, som du kan gå på, og det gør vores program til det største og bredeste i hele kommunen. Vi kan kun udbyde så mange hold, fordi vi har så mange frivillige, engageret og dygtige instruktører, hvilket vi sætter stor pris på.
Denne vinter byder vi på både velkendte og nye hold. Af nyheder kan bl.a. nævnes Walk-holdet, Yogalatis, Fredagsholdet (drengespring), Familietræning mm.
 
Der er hold for både store og små, og du kan se dem nedenunder ved at trykke på teksten  
 
 
 
 
 
 
 
Husk du har to gratis prøvegange, medmindre andet fremgår for holdet i programmet  
 
 
 
 
 

Priser


Priserne for vintersæsonen 2019/2020 (2. september - 5. april)
 
 
Børn (0-15 år)                                    : 360 kr. for en sæson
 
Voksne 16->                                      : 500 kr. for en sæson
 
Walk Fit/Walk-holdet                           : 125 kr. uge 36-48
 
Voksenhold i korte perioder                 : Se prisen i programmet, og prisen kan ikke kombineres med andre hold.
 
Bemærk hvis du forhåndstilmelder dig på et eller flere hold, og du ikke ønsker at gå på holdet/holdene alligevel, flytter vi dig gerne over på et andet hold du hellere vil gå på (gælder hele sæsonen). Du kan også få tilbagebetalt kontingentet, hvis du kontakter kassereren inden den 1/10-2018/inden tredje træning.
 
Vi gør opmærksom på at hjemmesiden kun tager imod Dankort og Visa-Dankort. Kontakt kassereren for brug af Mobilpay eller bankoverførsel.
 
 
Kontakt kassereren:
Helle Madsen
Mobil : 51214863 (efter klokken 16.00)
E-mail: helleg94@post.cybercity.dk
 
 
 
 
 

Sådan tilmelder du dig

 
Hvis det er første gang:
Er det første gang du tilmelder dig et hold hos G94, skal du gøre følgende:
Oppe i højre hjørne står der LOG IND, den klikker du på og trykker på OPRET PROFIL og indtaster f.eks. telefonnummer, adresse, alder med mere.
Det er meget vigtigt at den profil du oprettet, er til den der skal gå på holdet. F.eks. hvis det er et barn, der skal gå på et børnehold, så er det barnets oplysninger der skal tastes f.eks. navn og alder. Dog helst en af forældrenes telefonnummerer. Der er desuden mulighed for under samme oprettelse, at oprette profiler for flere familiemedlemmer, hvilket du bliver spurgt om nederst i oprettelsen.
 
Derefter går du ind i VINTER (øverste bjælke) og finder det hold Du vil gå på. Når Du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan evt. skrive dig på Ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig det dyreste hold først, og derefter tage et hold ad gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når Du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
 
Har du før gået i G94:
Har du gået i foreningen før, skal du LOG IND i øverste højre hjørne og indtaste brugernavn og adgangskode.
Hvis ikke du kan huske din logind informationer, går du ind under LOG IND i øverste højre hjørne og trykker GLEMT PASSWORD. Der vil du blive bedt om at skrive den mailadresse som profilen er tilknyttet, og Du vil inden for kort tid modtage en mail med logind information.
Hvis et nyt familiemedlem også ønsker at gå i foreningen, kan du logind på din egen profil, derefter trykke i BRUGERMENU (i øverste højre hjørne), og gå ind i MIN PROFIL, hvor du vil kunne tilføje et familiemedlem. Dette gør at du kun skal huske et brugernavn/password, og at du kan tilmelde alle profiler uden at skal logge ud og ind hele tiden
 
Derefter går du ind i VINTER (øverste bjælke) og finder det hold Du vil gå på. Når Du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan evt. skrive dig på Ventelisten.
Til sidst mangler du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tage det dyreste hold først og derefter tage et hold af gangen, og gøre akkurat det samme som ovenfor. Der vil, når Du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
 
Har Du nogen spørgsmål vedrørende tilmelding, så kontakt vores Kasserer.  

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner