Medlemslogin Opret profil

Velkommen på vores hjemmeside

Vores mere end 40 hold er i fuld gang i denne sæson, med både spring, fitness, dans, yoga, vores helt nye Bungee Fitness med meget mere.
Du kan se alle vores hold og holdbeskrivelser HER.
I år er det et krav at man forhåndstilmelder sig på alle hold, man ønsker at deltage på pga. Covid-19 retningslinjerne, som kan ses HER. Til gengæld kan du få det fulde kontingent tilbage, hvis du ikke ønsker at gå på holdet/holdene alligevel, hvis du kontakter vores kasserer inden 3 uger efter du har tilmeldt dig.
 
  
Om G94 
Foreningen startede tilbage i 1994, deraf navnet G94, med en gruppe instruktører som godt kunne tænke sig at danne en ny gymnastikforening. Foreningen startede med omkring 20 hold og et par hundrede gymnaster.
Foreningen har vokset meget igennem tiden og i dag er G94 Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
Foreningen er som en del af dens DNA en levende forening, hvor der er plads til til alle.
 
Vi glæder os til at se Dig!
 
 
Bemærk vi tager kun imod dankort/visa-dankort her på hjemmesiden, ønskes anden betalingsmulighed, se mere HER.
 
 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner