Medlemslogin Opret profil

Velkommen på vores hjemmeside!

G94 er Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
 
En fantastisk sommersæson er slut, og sommerferien er igang, men det betyder ikke, at du ikke kan lave noget i G94. Tjek vores kalender HER for at se, hvilke aktiviteter vi har i juli og august måned 
 
Vores vintersæson 2019/2020 bliver foreningens 25. sæson, og derfor er vi igang med at planlægge diverse jubilæumstiltag for sæsonen, og vi glæder os. Det endelige program, holdtilmelding og holdbeskrivelser for sæsonen kommer medio august, men indtil da kan du se vores foreløbige program HER, som løbende vil blive opdateret hen over sommerferien. 
 
Bemærk vi tager kun imod dankort/visadankort her på hjemmesiden, ønskes anden betalingsmulighed, se mere i bunden af siden HER.
 
 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner