Medlemslogin Opret profil

Velkommen på vores hjemmeside

Så er vi igen klar til at lave spændende gymnastiske aktiviteter igennem hele sommeren, efter næsten tre måneders nedlukning.
Vi følger naturligvis alle gældende retningslinjer som sundhedsstyrelsen og DGI/GymDanmark kommer med og tilpasser os disse.
Vi vil løbende igennem sommeren komme med aktiviteter, som alle vil kunne ses HER 
 
Vi er i fuld gang med at lave programmet for sæson 2020/2021. Indtil videre har vi lagt et foreløbigt program op HER. Her kan du se de hold som vi har planlagt indtil videre. Holdbeskrivelser på holdene samt tilmeldingen til dem, bliver der først åbnet op for i slutningen af august måned. Dog kan du allerede nu tilmelde dig ventelisten for vores udtagede springhold Spring Team I + II, hvilket kan ske HER.
 
Om G94 
Foreningen startede tilbage i 1994, deraf navnet G94, med en gruppe instruktører som godt kunne tænke sig at danne en ny gymnastikforening. Foreningen startede med omkring 20 hold og et par hundrede gymnaster.
Foreningen har vokset meget igennem tiden og i dag er G94 Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
Foreningen er som en del af dens DNA en levende forening, hvor der er plads til til alle.
 
Vi glæder os til at se Dig!
 
 
Bemærk vi tager kun imod dankort/visadankort her på hjemmesiden, ønskes anden betalingsmulighed, se mere i bunden af siden HER.
 
 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner