Medlemslogin Opret profil

Tusind tak for en rigtig dejlig jubilæumssæson i G94. Efter Statsministerens pressemøde forleden, har vi besluttet at lukke sæson 2019/2020 ned, og dermed er begge opvisninger også aflyst. Vi vil ikke lægge skjul på at det er ærgerligt, men som situationen er lige nu er dette det bedste.

Vi savner den megen aktivitet der hver uge foregår i diverse sale og haller, og vi glæder os rigtig meget til at kunne starte noget op igen, når sundhedsmyndighederne igen tillader dette.

Til dem af jer der går på et opvisningshold, og som ikke har fået jeres opvisningstøj endnu, kommer der en melding ud efter påske.

 

Pas godt på jer selv og hinanden 

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen 

 
 
G94 er Fredericias største gymnastikforening, som byder på et bredt udvalg af hold og events, for alle mellem 0 og 100 år i både Nord-, Midt- & Vestbyen. Vi prøver på at bevare traditionerne, og samtidig følge tidens tendenser.
 
Bemærk vi tager kun imod dankort/visadankort her på hjemmesiden, ønskes anden betalingsmulighed, se mere i bunden af siden HER.
 
 

Med Venlig Hilsen
Bestyrelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner