Medlemslogin Opret profil


Klubmodul henter siden
014. Spring/Rytme 3.-6. kl.
Spring/Rytme 3.-6. kl. | 014
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.
Info
Spring/Rytme 3.-6. kl.
Mandag kl. 18.30 - 19.45
Kirstinebjerghallen - Havepladsvej 175
 
På spring/rytmeholdet fra 3.-6. kl. vil der være grundteknik og masser af seje spring samt styrke, rytme og balance, der er med til at styrke gymnasterne i de springmæssige teknikker. Vi skal springe seje spring på airtracken og i stortrampolinerne, som en del af træningen indtages også springgraven. Vi holder meget af socialt samvær, og ligger vægt på at udfordre den enkelte gymnast uanset niveau. Det vigtigste på holdet er, at det skal være sjovt at komme til træningerne.
 
Der vil blive afholdt et par ekstra træninger i løbet af sæsonen, hvor sammenholdet styrkes gennem udfordringer og springserier. Holdet deltager i 2-3 opvisninger. Vi glæder os meget til at se gamle og nye gymnaster til en ny og spændende sæson med udfordrende træning og fede spring.
 
 
Opvisningstøjet vil blive bestilt i god tid, og prisniveauet vil ligge på maks. 400 kr., og er et krav, hvis man ønsker at være med til opvisningerne.
Læs mere
Startdato
06.09.2021
Slutdato
28.03.2022
Pris
360,00 kr.

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner