Medlemslogin Opret profil
103. Yogalates

Info
Yogalates
Mandag kl. 17.45 - 18.45
Ullerup Bæk Skolen afd. Skjoldborgsvej 25 - Festsalen
 
Jeg har valgt at kalde holdet Yogalates, fordi de to træningsformer, yoga og pilates, har mange værdier og kendetegn tilfælles. Begge træningsformer arbejder med styrke/stræk/smidighed i samarbejde med vejrtrækningen.
 
Jeg holder meget af begge dele: I yoga arbejder vi med at være i stillingen x-antal minutter, hvor der i pilates er mere bevægelse. Det er meget effektivt at kombinere yoga og pilates, når man bare er opmærksom på de klare forskelle, der er mellem de to træningsformer.
Selv om yoga og pilates er baseret på helt forskellige filosofier, har de en altoverskyggende fordel til fælles – de fører dig begge på en rejse mod en sundere livsstil.
 
Både yoga og pilates arbejder med det indre. I begge træningsformer er det meget vigtigt at arbejde med et kontrolleret åndedræt, fordi det påvirker nervesystemet. Nervesystemet falder til ro, når åndedrættet, ved hjælp af åndedrætsteknikker, gradvist bliver langsommere, i takt med at øvelserne udføres.
 
Både yoga og pilates arbejder med musklerne i hele deres længde – fra udspring til tilhæftning.
Du får rørt hele kroppen gennem dette bevægelsesmønster, hvilket gør din krop mere smidig og stærk. Du lærer om kropsholdning og øger din balanceevne.
 
Jeg afslutter hver lektion med afspænding og afslapning.
  
Glad hilsen
Birgit  
 
 
Du skal selv have din egen yogamåtte eller lignende med.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner