Medlemslogin Opret profil
022. Onsdagsspringerne 4.-6.

Info
Onsdagsspringerne 4.-6. kl.
Onsdag kl. 18.20 - 19.30
Gymnasiet - Nørrebrogade 88
 
Velkommen til spring, hygge og fællesskab 
Endnu engang står vi klar til at byde jer fantastiske gymnaster velkomne til onsdagsspringerne 4.-6. kl.
Er du klar til at blive udfordret i forskellige spring på lige dit niveau og klar til at tillærer nye spring, så er det her holdet du skal gå på. Holdet er både for nye, som mere øvede gymnaster. Fællesskab, samarbejde og pladsen til at kunne være sig selv, er en stor del af gymnastikken for at vi alle kan udvikle os og blive bedre til at springe, så alle kan visse deres bedste spring til opvisningerne i foråret 

Opvisningerne bliver kulminationen på hele sæsons hårde arbejde, og derfor vil vi også afholde flere ekstratræninger så vi kan få helt styr på spring, serier og meget mere. På holdet får du mulighed for at komme med idéer til, hvad vi skal springe, men også hvad vi skal lave til opvisningerne til foråret. Sofie vil igen i år lave nogle spændende serier undervejs i sæsonen, hvoraf nogle alle skal være med til, men også nogle ekstra udfordrende til dem der har lyst til det 

Til opvisningen bliver vi slået sammen med Onsdagsspringerne 6 kl. og op. Op til opvisningen bliver der mulighed for at købe opvisningstøj til 300 kr.(+/-)(valgfrit).

Husk, dette er ikke et talenthold, men et hold med plads til alle!

På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner