Medlemslogin Opret profil
015. Spring/Rytme 7. kl.->

Info
Spring/Rytme 7. kl. og op
HOLDET ER LUKKET PGA. FOR FÅ GYMNASTER
 
På spring/rytmeholdet fra 7. klasse og op vil der være masser af seje spring samt styrke, rytme og balance, der er med til at styrke gymnasterne i de springmæssige teknikker. Vi skal springe seje spring på airtracken og i stortrampolinerne. Vi holder meget af socialt samvær, og ligger vægt på at udfordre den enkelte gymnast uanset niveau, hvor det vigtigste er at det er sjovt at komme til træningerne.
 
Vi vil øve med et bestemt håndredskab (pigerne), som vil være med i opvisningsprogrammet og derfor et, vi træner med løbende. Der vil desuden blive afholdt et par ekstra træninger i løbet af sæsonen, hvor sammenholdet styrkes gennem udfordrende træning og springserier. Holdet deltager i 2-3 opvisninger. Vi glæder os meget til at se gamle og nye gymnaster til en ny og spændende sæson med udfordrende træning og fede spring.
 
 
Opvisningstøjet vil blive bestilt i god tid, og prisniveauet vil ligge på 500 kr., og er et krav, hvis man ønsker at være med til opvisningerne.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Spring/Rytme 7. kl.->015
Mandag Tid: 19:45 - 21:00
Sted: Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej, Kirstinebjerghallen
Instruktør: Bernadette Trangbæk / Casper Rasmussen / Fie Henningsen / Karina Petersen / Steffen Kristensen /
Holdnummer: 015
Periode: 06.09.2021 - 28.03.2022
Tilmeldte: 1/1
Pris: 360 kr.
Udsolgt

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner