Medlemslogin Opret profil
032. SpringTeam I - 12-20 år

Info
SpringTeam I - 12-20 år
Onsdag kl. 17.45 - 19.15
Kirstinebjerghallen, Havepladsvej 175
Du kan kun komme på holdet, hvis du kontakter holdets træner Bo på 2693 1058.
 
Hvad er G94 SpringTeam?
Holdene består af særligt udvalgte gymnaster, der udviser ekstra evne, vilje og disciplin til at dyrke deres talent inden for springgymnastik. Holdene er dannet med henblik på at give dygtige og ambitiøse springgymnaster i Fredericia muligheden for at udvikle deres talent og samtidig have det sjovt med en masse kammerater med samme interesse.
 
SpringTeam består af 2 hold:
ST II - drenge og piger mellem 8 og 13 år.
ST I - drenge og piger fra 12 - 20 år

Hvad sker der på SpringTeam?
Træningen på holdene muliggør, at gymnasten hurtigt lærer spring-teknikker og får nye udfordringer, der gør hver træning spændende. Herudover styrkes gymnastens fysik, rytmiske bevægelser og smidighed, således der er sammenhæng mellem spring og kroppens fysik. Holdets trænere vil følge og tilrette den enkelte gymnast, så nye øvelser og spring læres hurtigere.

Hvem kan blive optaget på SpringTeam?
Gymnasterne skal som udgangspunkt overholde holdenes aldersinterval - men vi er mest interesseret i den springmæssige kunnen, potentialet, styrken, den sociale parathed og vilje til både at lære og være god for holdet.
 
Forældre til gymnaster på SpringTeam.
Holdene er ikke egnet for uerfarne springere (havetrampolin tæller ikke) - det vejledende udgangspunkt er, at gymnasten selv kan lave flikflak på bane og salto med skrue i trampet.
For at få det optimale ud af træningen på holdet er forældreengagement meget vigtig, både når det drejer sig om gymnastens fremmøde og motivation til hjemmetræning, ekstra træning, opvisninger og øvrige arrangementer.

 

Kontingentet er inklusiv opvisningstøjet.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

SpringTeam I032
Onsdag Tid: 17:45 - 19:15
Sted: Kirstinebjergskolen afd. Havepladsvej, Kirstinebjerghallen
Instruktør: Bo Garsteen / Casper Rasmussen / Emil Jensen / Freja Von Essen / Leyla Guttenberg Garsteen / Lærke Guttenberg Garsteen / Maja Guttenberg Garsteen / Peter Emil Aalborg Nielsen /

Du kan kun komme på holdet, hvis du kontakter holdets træner Bo på 2693 1058.

Holdnummer: 032
Periode: 11.08.2021 - 30.03.2022
Tilmeldte: 16/17
Pris: 950 kr.
Tilmeld

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner