Medlemslogin Opret profil

Info
Onsdagsspringmixet 6.-10. kl.
Onsdag kl. 19.45 - 20.55
Gymnasiet - Nørrebrogade 88
 
Velkommen til Spring, Hygge & Fællesskab 
 
Vi er endnu engang klar til at byde alle fantastiske gymnaster fra 6.-10. kl. velkommen til Fredericias hyggeligste hold, både onsdag og torsdag (holdnr. 23)! Holdet er både for helt nye gymnaster og gymnaster der har gået til spring i kortere eller længere tid.

Vi skal i denne sæson arbejde videre fra det udgangspunkt du starter på, uanset om du kun lige kan lave en vejrmølle eller om du kan lave en araberflik-baglænder uden hjælp.
På dette hold får du mulighed for, og lov til, at afprøve dine idéer af, samt være dig selv. Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold og medbestemmelse til f.eks. at lave kageordning, hygge/morgen/aften ekstratræninger med meget mere! Desuden tror vi på at vi i fællesskab bliver bedre, så det ikke kun er os trænere, der lære jer gymnaster noget, men i skal i lige så høj grad give gode råd til hinanden, så i alle bliver bedre

Vi regner med at alle på dette hold deltager til en eller flere af vores opvisninger i og omkring Fredericia, hvor holdet om tirsdagen og onsdagen bliver slået sammen.
Sofie vil igen i år lave nogle spændende serier undervejs i sæsonen, hvoraf nogle alle skal være med til, men også nogle ekstra udfordrende til dem der har lyst til det.
Op til opvisningen vil der komme en egenbetaling for opvisningstøj på omkring 300 kr. (+/-), som er valgfrit om man vil købe. Opvisningstøjet er det samme på begge hold, og man kan gå på begge hold for kun et kontingents pris.

Så join det fantastiske fællesskab vi har i denne aldersgruppe

Husk, dette er ikke et talenthold, men et hold med plads til alle!
 
 
På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner