Medlemslogin Opret profil
020. Skjoldspringerne 5.-8. kl

Info
Skjoldspringerne 5.-8. kl.
Tirsdag kl. 19.10 - 20.30
Ullerup Bæk Skolen afd. Skjoldborgsvej 25 - Drengesalen
 
Velkommen til Skjoldspringerne!
Er du klar til at springe derudaf?
Vi er klar til en helt ny sæson, med fart over feltet, social hygge og tusindvis af spring 
Vi planlægger undervisningen så alle kan være med, og så den tilpasser sig gymnasternes niveau, så alle får noget ud af timerne. Vi vil arbejde med både forlæns- og baglænsspring på både trampolin, airtrack og vores skønne luftkile. 

Igennem sæsonen vil vi holde nogle ekstratræninger sammen med det andet Skjoldspringerhold (hold 25), for at skabe noget socialt samvær mellem holdene, da vi i marts måned går til opvisningen sammen. Vi deltager i 2-3 opvisninger i foråret, hvor vi håber alle har lyst til at være med 
 
Ud over at vi skal springe en masse, vil der også være to små korte serier der skal læres til opvisningen, så vi får en flot opvisningen. Herudover får dem der har lyst til det, mulighed for at lave noget yderligere rytme/serie, hvor vi også skal bruge et håndredskab. Dette er valgfrit, og en del af denne undervisning vil foregå udover vores normale træningstid, så man kommer til at springe en masse hver uge 
 
Vi glæder os til at se Dig til Spring, Sjov og Fællesskab!
 
På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko. 
 
 
Op til opvisningen er der mulighed for at købe opvisningstøj, som på dette hold vil være omkring 250-300 kr. (+/-) (valgfrit)
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner