Medlemslogin Opret profil

Info
Onsdagsspringmixet 4.-6. kl. - Nordbyen
Gymnasiet, Nørrebrogade 88 - Hallen
Onsdag kl. 18.30 - 19.40
 
Er du klar til at springe ud i bl.a. Saltoer, Saltohalvskrue, Vejrmøller, Araberflik, Kraftspring, Baglæns salto mm, så er det her holdet du skal gå på  Holdet er både for nye som mere øvede gymnaster, der gerne vil springe der ud af, samtidig med at vi skal have det mega fedt og du skal være en god kammerat over for de andre på holdet!
 
Vi er Fredericias hyggeligste hold, med energiske instruktører, højt humør og smil på læben, og vi glæder os til at springe sammen med Dig! 
På holdet får du mulighed for at komme med idéer til hvad vi skal springe, men også hvad vi skal lave til opvisningen/opvisningerne til foråret. Her bliver vi slået sammen med torsdagsholdet (holdnr. 20), som du også kan gå på for samme kontingentpris. Op til opvisningen bliver der mulighed for at købe opvisningstøj til ca. 150 kr. (valgfrit).
 
 
På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner