Medlemslogin Opret profil

Sommersæsonen 2019

 -Sæsonstart Mandag den 8. April-
 
 
I år har vi hele 22 sommerhold som du kan gå på, og det gør vores program til det største og bredeste i hele kommunen. Dette skyldes at mange af vores frivillige instruktører ikke kan undvære gymnastikken helt til september.
Dette forår/sommer byder på primært velkendte hold indenfor Spring, Hit Fit Dans, Børnehold, Jumping Fitness, Yoga og Cirkeltræning 
 
Der er hold for både store og små og du kan se hele programmet ved at trykke HER
 
 

Priser


Priserne for sommersæsonen 2019 (8. april - 30. juni).
Børn (0-15 år)                            : 125 kr. for en sæson
Yoga (holdnr. 216 & 217)            : 100 kr. for en sæson (kun 5 træninger, og kan ikke kombineres med andre hold)
 
Voksne 16->                               : 200 kr. for en sæson
 
Jumping Fitness                          : 250 kr. for en sæson
(For mere end et Jumping hold, koster det 50 kr. ekstra pr. Jumping hold (som sker HER), dette gælder ikke foreningens andre voksen hold, som er med i de 250 kr.)
 
Bemærk hvis du forhåndstilmelder dig på et eller flere hold, og du ikke ønsker at gå på holdet/holdene alligevel, flytter vi dig gerne over på et andet hold du hellere vil gå på (gælder hele sæsonen). Du kan også få tilbagebetalt kontingentet, hvis du kontakter kassereren inden den 30. april
 
Vi gør opmærksom på at hjemmesiden kun tager imod Dankort og Visa-Dankort. Kontakt kassereren for brug af mobilepay eller bankoverførsel.
 

Kontakt kassereren:  
Helle Madsen
Mobil  : 51214863 (efter klokken 16.00)
E-mail: helleg94@post.cybercity.dk 
 
 
 

Sådan tilmelder du dig

 
Hvis det er første gang:
Er det første gang du tilmelder dig et hold hos G94, skal du gøre følgende:
Oppe i højre hjørne står der LOGIN, den klikker du på og trykker på OPRET PROFIL og indtaster f.eks. telefonnummer, adresse, alder med mere.
Det er meget vigtigt at den profil du oprettet, er til den der skal gå på holdet. F.eks. hvis det er et barn der skal gå på et børnehold, så er det barnets oplysninger der skal tastes f.eks. navn og alder. Dog helst en af forældrenes telefonnummerer. Der er desuden mulighed for under samme oprettelse, at oprette profiler for flere familiemedlemmer, hvilket du bliver spurgt om nederst i oprettelsen.
 
Derefter går du ind i SOMMERHOLD (øverste bjælke) og finder det hold du vil gå på. Når du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan skrive dig på Ventelisten.
Tilsidst mangle du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis Du vil gå på flere hold skal du tilmelde dig det dyreste hold først, og derefter tage et hold af gangen, og gøre akurat det samme som ovenfor. Der vil, når du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
DET SIDSTE GÆLDER IKKE JUMPING FITNESS HOLDENE, her skal du tilmelde dig de Jumpinghold du vil gå på, og herefter betale 50 kr. ekstra, pr. ekstra Jumpinghold HER.
 
 
Har du før gået i G94:
Har du gået i foreningen før, skal du login i øverste højre hjørne og indtaste brugernavn og adgangskode.
Hvis ikke du kan huske din login informationer, går du ind under LOGIN i øverste højre hjørne og trykker GLEMT PASSWORD. Der vil du blive bedt om at skrive din mailadresse, og du vil inden for kort tid modtage en mail med login information.
Hvis et nyt familiemedlem også ønsker at gå i foreningen, kan du login på din egen profil, derefter trykke i BRUGERMENU (i øverste højre hjørne), og gå ind i MIN PROFIL, hvor du vil kunne tilføje et familiemedlem. Dette gør at du kun skal huske et brugernavn/password, og at du kan tilmelde alle profiler uden at skal logge ud og ind hele tiden
 
Derefter går du ind i HOLD (øverste bjælke) og finder det hold du vil gå på. Når du har fundet holdet, trykker du på TILMELD-SE HOLD 1 LEDIG og derefter TILMELD. Står der 0 LEDIG, er holdet fyldt op, og du kan skrive dig på Ventelisten.
Tilsidst mangle du at betale og sætte flueben ved acceptere betingelser. Se betingelserne ved at trykke HER.
Hvis du vil gå på flere hold skal du tage det dyreste hold først og derefter tage et hold af gangen, og gøre akurat det samme som ovenfor. Der vil, når Du kommer til siden med betaling, stå 0 kr.
DET SIDSTE GÆLDER IKKE JUMPING FITNESS HOLDENE, her skal du tilmelde dig de Jumpinghold du vil gå på og herefter betale 50 kr. ekstra, pr. ekstra Jumpinghold HER.
 
 
Har Du nogen spørgsmål vedrørende tilmelding, så kontakt vores Kasserer

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner